Generadors de quaderns, llibres i publicacions digitals

 1. Cuadernia online (Conselleria d’Educació i Ciència de castella-la Manxa). Ferramenta fàcil i funcional per a la creació i difusió de materials educatius digitales. Permet crear de forma dinàmica i visual quaderns digitals que poden contindre informació i activitats multimèdia.
 2. Tikatok és una aplicació en línia que permet de forma molt senzilla la creació de llibres virtuals que continguen imatges i textos. El resultat es pot guardar o compartir. Requerix registrar-se i el registre és gratuït.
 3. Story Jumper permet crear llibres infantils il·lustrats en pocs passos i publicar-los gratuïtament en Internet. Es pot començar de zero, modificar un llibre ja existent o utilitzar alguna de les plantilles personalizables com a ajuda per a realitzar històries de temes marítims, màgics, de busques de tresors, de trens, de naus espacials i inclús per a confeccionar calendaris infantils. El resultat és un àlbum il·lustrat que es visualitza online passant les pàgines com en els llibres de paper.
 4. Letterpop. Ferramenta online, ideal para per a crear butlletins electrònics de forma molt senzilla. La versió gratuïta permet, entre altres coses, utilitzar nombroses plantilles i utilitzar imatges pròpies o les que proporciona l’aplicació (Flickr i altres) .
 5. Pancho i la màquina de fer contes és una aplicació que permet crear històries amb un màxim de 6 escenes, triar els personatges i afegir text. El resultat és un conte per a llegir online (Font: blog d’Ana María Brau.Edu.Tec)
 6. Calaméo oferix la possibilitat de crear, allotjar i compartir publicacions interactives. Admet i convertix una gran varietat de tipus d’arxius -PDF, Word, Powerpoint, OpenOffice, etc… – en un document que es pot llegir passant les pàgines com en un llibre. Requerix registrar-se i el registre és gratuït.
 7. Scribd permet allotjar i compartir publicacions digitals a partir de documents en diversos formats, entre altres: PDF, DOC, TXT, PPT i XLS. Les publicacions es poden descarregar i insertar en llocs web utilitzant el codi proporcionat.
 8. Issuu. Esta ferramenta convertix documents PDF en revistes digitals en format flash, amb l’opció de fer zoom i l’efecte de “pasar página”. La revista resultant es pot compartir, inserir en una web/blog i imprimir.
 9. Taar He’l Reader permet, previ registre, la creació de llibres basats en imatges i textos que poden ser llegits per una veu robotitzada d’home, dona o xiquet. Més informació en: EducaconTIC
 10. Generador de llibres virtuals animats (Class Tools) . Permet sense necessitat de registre i per mitjà de només un parell de clics la creació de llibres virtuals per a inserir en una web, blog o wiki.
 11. Myebook. Genera llibres digitals (novel·les, còmics, revistes, CV, àlbums il·lustrats i de fotos, etc.) que es poden visualitzar online. Oferix diversos dissenys així com una plantilla en blanc i la possibilitat d’importar PDF i editar-los afegint fotos, vídeos, etc. Videotutorial de Myebook en espanyol.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Generadors de quaderns, llibres i publicacions digitals

 1. Retroenllaç: Generadors de materials didàctics | Ángela Jorro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s