Generadors de fulles de caligrafia i papel pautat

  1. Generador de fulls pautades per a cal·ligrafia en diverses grandàries de quadrícula i en format PDF per a imprimir (Olesur.com).
  2. Generador de fulls de cal·ligrafia a partir de textos propis (blog Olesur.com) . Només cal escriure el text que desitgem que els alumnes treballen i aquesta aplicació genera un arxiu PDF que conté el full de cal·ligrafia en paper pautat.
  3. Generador de fulls de cal·ligrafia de xifres per a escriure amb lletres i generador de fulls de cal·ligrafia de números a partir de xifres escrites en lletres (Olesur.com) . Es tracta d’aplicacions que generen fulls de cal·ligrafia en PDF en les que s’han d’escriure el nom (en lletres) de les xifres que es mostren o, al contrari, la xifra que correspon al nom que apareix escrit en el full.
  4. Generador d’exercicis de cal·ligrafia (mclibre.org) . Permet triar idioma (espanyol, catalâ, anglés, francés o gallec) escriure l’enunciat, peu de pàgina i text a practicar, triar el tipus de pauta (Montessori, línia simple o quadrícula) , el nombre de línies i el tipus de lletra. Genera fulls de cal·ligrafia en format PDF.
  5. Generador de fulls de cal·ligrafia en anglés (abcteach) . Un generador amb què es pot triar el format del full de treball i la lletra, fonema o lèxic a treballar. Genera fulls de cal·ligrafia en format PDF.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s