Generadors de línies del temps, mapes conceptuals i mentals

 1. Preceden és un generador online de línies de temps sobre qualsevol tema de la nostra elecció que es poden inserir en blogs. Precisa registrar-se. Més informació en dotpot.com.
 2. Xtimeline. Eina per a la creació online de línies de temps, permet treballar col·laborativament i incloure elements multimèdia com imatges i vídeos. També permet insertar el resultat en una web.
 3. Dipity. Una altra ferramenta online per a crear línies de temps. Més informació en Wwwhat’s new
 4. AllofMe. Aplicació en línia especialment pensada per a crear línies de temps personals. Es pot utilitzar per a organitzar temporalment esdeveniments de la vida pròpia o de personatges reals o de ficció, també per a registrar cronològicament els moviments que realitzem en el mig digital (fotografies, vídeos, blogs, documents, webs…).
 5. ClassTools.net. Aplicació online que oferix plantilles flash editables d’organitzadors gràfics per a insetar en blogs, wikis o webs, com a diagrames de Venn, diagrames d’espina de peix o diagrames de cicle. No cal registre.
 6. Draw Anywhere. Eina que permet editar esquemes i diagrames en línia . Més informació en Genbeta.
 7. Mindomo és un generador molt versàtil amb el què és possible desenvolupar una gran varietat de mapes conceptuals. Per a poder guardar els resultats en l’ordinador cal registrar-se.
 8. Wikimindmap. Generador molt senzill de mapes conceptuals a partir de paraules o expressions. Després d’introduir la paraula o expressió i triar el motor que s’utilitzarà per a establir les relacions (per exemple, wikipedia en espanyol) , es genera un mapa amb diversos termes relacionats amb la paraula o expressió triats. Al polsar sobre qualsevol d’ells, s’obrirà wikipedia amb informació sobre els termes que s’han generat.
 9. Mind42 permet la generació de mapes mentals d’una forma ràpida i senzilla. Només cal registrar-se per a poder utilitzar-ho. Els avantatges d’equesta eina són molts ja que permet treballar amb altres companys en línia i introduir textos, enllaços i imatges en els nodes.
 10. Mindmeister és una ferramenta semblant a l’anterior. Permet treballar col·laborativament en la creació i en el desenvolupament de mapes mentals en temps real però a més té l’opció d’importar mapes de Freemind, MindManager o en format PDF. La modalitat “Basic” és gratuïta i requerix registrar-se.
 11. Bubbl.us és una aplicació online amb la que es poden crear mapes mentals de forma gratuïta per a després imprimir-los o insertar-los en una web.
 12. WiseMapping. Eina online gratuïta per a la creació de mapes mentals. Després de realitzar el registre, podem crear mapes personalitzats, treballar-los col·laborativament, compartir-los, imprimir-los i exportar-los.
 13. Genoom és un generador online d’arbres genealògics o familiars. Més informació en Genbeta.
 14. Popplet einaen línia per a organitzar informació i idees, bé de manera individual o bé de forma col·laborativa. Permet introduir textos, insertar mapes des de Google Maps, vídeos de Youtube, imatges des del nostre ordinador o de les nostres xarxes socials i establir vincles entre la informació. El resultat es pot inserir en una web o exportar als formats PDF i JPG 13.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s