Generadors de lletres, contes, textes i nuvols de paraules

  1. Generador de poemes visuals
  2. Wordle és una eina que converteix un text lliure o el text que conté una web determinada en un núvol de paraules. Una vegada escrit el text o triada la URL que utilitzarem, podem triar un disseny que s’ajuste als nostres gustos o necessitats segons els colors, la disposició i direcció de les paraules i el tipus de lletra. Finalment, podem imprimir el resultat o copiar-ho i insetar-ho en una web.
  3. Tagxedo. Generador online de núvols de paraules molt senzill d’utilitzar, versàtil i personalizable. Permet generar núvols de paraules a partir d’una web, delicious, twitter, busques de Google, etc. i concedir-los diverses formes: núvols en forma d’objectes, mapes, rostres de persones famoses, animales… Més informació en XarxaTIC.
  4. Generador de lletres de l’alfabet que es poden tocar (dafont.com) . Per mitjà d’aquesta eina és possible generar plantilles de cada lletra de l’alfabet en 3D per a retallar i muntar. N’hi ha prou amb escriure en la casella que apareix en la part superior de la pàgina les lletres o text que es desitge i triar un dels 4 grandàries de lletra perquè es generen les plantilles de cada una d’elles llistes per a descarregar a l’ordinador. Una vegada descarregades les plantilles, es poden imprimir i pintar per a posteriorment retallar-les i muntar-les.
  5. Generador de daus amb imatges i paraules (Tools for Educators). Aquesta aplicació crea daus per a retallar i muntar amb vocabulari o amb vocabulari i imatges. Funciona seleccionat les imatges i escrivint les paraules que es desitgen. Recurs vist en el blog: va arruixar mendez PT.
  6. Pancho i la màquina de fer contes és una aplicació que permet crear històries amb un màxim de 6 escenes, triar els personatges i afegir text. El resultat és un conte per a llegir online (Font: blog d’Ana María Brau .Edu.Tec).
  7. Arma Contes. Aplicació interactiva en línia que permet crear contes personalitzats en forma de xicotetes pel·lícules d’animació per mitjà de la selecció de personatges i accions (recurs vist en el blog La carnera de l’Ara).
  8. Generador de contes de GenMàgic. Permet crear fitxes amb escenaris i personatges amb la finalitat després de redactar contes o fer descripcions.
  9. Generador de firmes manuscrites en flash per a inserir en una web/blog. Després d’escriure en el requadro un nom o un text o bé realitzar un dibuix, es configuren els colors del fons i del traç i les dimensions. Aquessta eina genera una animació flash que es pot insertar en una web.
  10. Tagulpermet crear núvols navegables (amb enllaços) de paraules i personalitzar la seua aparença. Els núvols poden crear-se a partir d’un text donat, de la URL d’un lloc web, blog o feed o bé a partir dels marcadors d’un compte de delicious. Es pot configurar el tipus de lletra (n’hi ha que admeten tildes i enes palatals) , la seua dimensió, colors, triar la forma que es desitja que tinga el núvol i insertar-la en webs i blogs. Per a utilitzar Tagul cal registrar-se.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s