Generadors de llistes, sopes de lletres i targetes de vocabulari

 1. Generador de targetes de vocabulari en PDF (Personal Education Press) . Esta aplicació genera de forma molt senzilla targetes de vocabulari personalitzades que es poden imprimir i posteriorment tallar per a utilitzar-les en jocs i activitats (les instruccions estan en anglés però els textos de les targetes admeten titles i enes palatals) .
 2. Flashcard Exchange és un generador de targetes de vocabulari. Amb esta ferramenta podem crear un número il·limitat de targetes en qualsevol idioma (amb imatges o sense) , imprimir-les en diverses grandàries, exportar-les a Microsoft Word, Microsoft Excel, Adobe Acrobat i altres, posar-les a disposició d’altres usuaris o utilitzar la ferramenta d’estudi online per a treballar amb elles. També podem utilitzar la biblioteca de targetes en diversos idiomes realitzades per altres usuaris.
 3. Generador de diccionaris multilingües d’UniLang. Aquesta eina permet triar de dos a cinc llengües (d’un total de més de 30) i generar un diccionari bàsic bilingüe o multilingüe per a imprimir o ser utilitzat en línia.
 4. Generador interactiu de targetes de vocabulari en flash (Class Tools). Per a generar exercicis de vocabulari interactius que es poden insertar en una web, blog o wiki.
 5. Wordsmyth Glossarymaker permet generar “mini diccionarios” personalitzats en anglés amb els termes que tries. Després d’escriure una llista de paraules en el quadre de text, només hauràs de marcar els camps que desitges que apareguen en el teu glossari: pronunciació, síl·labes, definicions, exemples, expressions, sinónimos… i es generarà un document imprimible.
 6. Memorize . Esta ferramenta permet crear en un wiki taules de memorització, és a dir, taules de dos columnes en què podem incloure continguts perquè siguen memoritzats (llistes de vocabulari, preguntes i respuestas…) . Una vegada creades les taules, qui es dispose a utilitzar-les pot triar entre tindre ambdós columnes a la vista o bé ocultar una d’elles (mode memorització) . Els continguts ocults se n’aniran mostrant a mesura que polsem el botó “mostrar”. També permet desordenar els continguts de les columnes per a posteriorment intentar relacionar-los (matching mode) . Veure un exemple de taules de vocabulari espanyol.
 7. Quizlet permet crear llistes de vocabulari amb les seues definicions i organitzar-les, generar targetes de vocabulari i diversos jocs tipus test a fi de facilitar la retenció del nou lèxic i els seus significats. Per a poder utilitzar la eina cal inscriure’s.
 8. Generador de llistes de vocabulari en anglés per a ordenar (abcteach) . Després de triar un dels temes i les característiques formals que tindrà la llista (tipus i grandària de lletra, colors, orientació de la pàgina, etc) , aquest generador crea exercicis en PDF que consisteixen en ordenar les paraules alfabèticament.
 9. “Worksheets” Generadors (ESL-Kids.com) . Diversos senzills generadors d’exercicis i jocs de vocabulari imprimibles per a la classe d’anglés. N’hi ha prou amb seleccionar un tema i les paraules que es desitja utilitzar per a generar fulls de cal·ligrafia amb les paraules triades, targetes de vocabulari, jocs de daus, la plantilla per a eleborar un dau d’imatges, exercicis tipus test i d’ordenar les lletres, targetes de bingo de dos grandàries, un tauler d’imatges per a desenrotllar jocs de taula amb les paraules seleccionades, sopes de lletres o un baldufa d’imatges.
 10. Flashcards generator (ESL-Kids.com) . Generador de targetes de vocabulari per a imprimir. Funciona triant un tema de la llista (roba, números, sentiments, regals, instruments musicals, professions, parts del cos, animals, Nadal, Halloween, temps, mesos, fruites, els sentits, etc.) la grandària de les targetes (grande=2 targetes per foli, pequeño=4 targetes per foli) i l’opció d’incloure només imatges o imatges amb text (en anglés) . El format és PDF.
 11. Generador de sopes de lletres Vindel. Després d’escriure el títol de l’exercici, les instruccions, la grandària desitjat per a les lletres i les paraules a buscar, esta aplicació genera una sopa de lletres en format PDF per a imprimir.
 12. Worksheet Works compta amb generadors de diversos tipus de puzzles: sudokus, sopes de lletres, etc.
 13. Generador de jeroglífics de GenMàgic. Permet crear fitxes gràfiques útils per a treballar el vocabulari.
 14. Generador de sopes de lletres per a resoldre online de Deckerix. A més de poder introduir el títol, les paraules a buscar i el nombre de files i de columnes, es poden introduir “paraules trampa”; és a dir, paraules amb alguna similitud a què s’han de buscar.
 15. Puzzle maker . És una ferramenta de gran utilitat per a professors, que genera puzles, sopes de lletres, mots encreuats, laberints i aplicacions semblants. És una aplicació gratuïta, que no obliga prèviament a registrar-se com a usuari. Permet imprimir els resultats o guardar-los com una imatge per a ser recuperada posteriorment i inserir-la en el nostre processador de textos habitual. Més informació i explicació dels tipus d’exercicis.
 16. Worksheets” Generadors (ESL-Kids.com) . Diversos generadors d’exercicis i jocs de vocabulari imprimibles per a aprendre anglés. Cal seleccionar un tema i les paraules que es desitja utilitzar per a generar: fulls de cal·ligrafia, targetes de vocabulari, jocs de daus, una plantilla per a fer un dau d’imatges, test, ordenar les lletres, targetes de bingo de dos grandàries, un tauler d’imatges per a desenrotllar jocs de taula amb les paraules seleccionades, sopes de lletres o un baldufa d’imatges.
 17. Thatquiz és una aplicació que genera diversos tipus d’exercicis de matemàtiques (nombres enters, fraccions, geometria, mesures, unidades…), així com exercicis de vocabulari (en anglés, espanyol, francés i alemany) i exercicis de geografia. (Recurs aportat per Javier Escajedo Arrese).
 18. Generador de sopes de lletres en anglés per a imprimir (abcteach) . Un generador de sopes de lletres infantils que permet triar el llistat de paraules a buscar, una plantilla per a l’exercici (en forma de conill, camell, palometa, dragón…), el grau de dificultat, tipus i grandària de lletra, colors, orientació, etc.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s