Generadors de mosaics i puzles

  1. Bacus. Generador de puzles educatius de GenMàgic que permet la busca per paraula clau i categories. Permet també generar i publicar online diversos tipus de puzles personalitzats a partir d’imatge (JPG) , animació (SWF) o so (MP3) i dividir-la en les parts que es desitge.
  2. Image Mosaic Generator. Generador de mosaics les tessel·les de les quals són fotos a partir d’imatges pròpies (admet GIF, PNG, JPG i JPEG) . El mosaic es pot descarregar en format PNG i guardar en l’ordinador.
  3. Generador de puzles per a inserir en una web o blog a partir d’imatges pròpies i configurable.
  4. Pic2puz. Generador de puzles a partir d’imatges pròpies que estiguen en format PNG, JPG o GIF. Genera un enllaç per a guardar-ho o compartir-ho, i també un codi per a insertar-ho en una web o blog.
  5. PicSlice. Generador que permet crear puzles o trencaclosques a partir d’una imatge guardada en l’ordinador (GIF, JPEG, PNG) o des d’una URL, retallar la imatge, redimensionar-la i dividir-la tantes vegades com es vullga. El resultat es pot baixar a l’ordinador i imprimir o insertar en una web.
  6. The Jigsaw Puzles és un lloc web on trobaràs centenars de puzles temàtics gratuïts per a compondre online i descarregar. Pots graduar la dificultat dels puzles triant el nombre de peçes en què dividir cada imatge, controlar el temps que tardes a resoldre’ls i obtindre ajuda quan ho necessites. També pots crear puzles amb imatges pròpies previ registre.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s