Generadors de targetes de bingo, domino, targetes i taules per a diferents propòsits.

Generador de targetes de bingo:

 1. http://bogglesworldesl.com/bingocards.htm
 2. http://www.dltk-cards.com/bingo/bingo1.asp
 3. http://www.momsminivan.com/printables.html
 4. http://www.toolsforeducators.com/crisscross/
 5. http://print-bingo.com/print-bingo-cards.php
 6. http://www.mes-english.com/flashcards/files/countries_bingo.pdf

Generador de domino, targetes i taules per a diferents propòsits:

 1. A Plus Math Generator. Generador de targetes en PDF que contenen sumes simples sense resoldre per a utilitzar-les en jocs i activitats. Es pot triar el número i grandària de les targetes.
 2. A plus Math Custom Generator. Generador de targetes en PDF per a imprimir semblant a l’anterior però en el que és possible determinar l’operació matemàtica que apareixerà en cadascuna de les targetes (suma, resta, multiplicació divisió).
 3. Generador de fitxes de dòmino amb paraules i imatges (Tools for educators) . Esta aplicació genera fitxes temàtiques de dòmino que inclouen paraules o frases i una imatge en cada fitxa. Després de seleccionar un dels temes del menú general, es passa a personalitzar les fitxes seleccionant una imatge i escrivint el text que l’acompanyarà (admet textos en diverses llengües). A cada pàgina es generen 10 fitxes. L’aplicació està en anglés però és molt senzilla d’utilitzar i es poden escriure titles i enyes.
 4. “Worksheets” Generadors (ESL-Kids.com). Diversos senzills generadors d’exercicis i jocs de vocabulari imprimibles per a la classe d’anglés. N’hi ha prou amb seleccionar un tema i les paraules que es desitja utilitzar per a generar fulls de cal·ligrafia amb les paraules triades, targetes de vocabulari, jocs de daus, la plantilla per a eleborar un dau d’imatges, exercicis tipus test i d’ordenar les lletres, targetes de bingo de dos grandàries, un tauler d’imatges per a desenrotllar jocs de taula amb les paraules seleccionades, sopes de lletres o un baldufa d’imatges.
 5. Generadors de llistes i taules buides o amb números per a aprendre a comptar (Mamut Matemàtiques) , com a taules de nombres pares/impares per a omplir, per a comptar de 5 en 5, de 10 en 10, de 50, en 50 o per a comptar en ascendent/descendent, etc. Es poden personalitzar triant les opcions, el percentatge de buits buits a deixar, la font, la grandària de lletra, els colors, etc.

Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s