Generadors de videos, cartels i posters.

  1. Automotivator. Generador de pòsters de motivació a partir de fotografies pròpies o de la web. Es tria la fotografia, el color de fons i el text que acompanyarà a la imatge i es genera un pòster per a guardar en Flickr o en l’ordinador.
  2. Motivator. Generador online de pòsters de motivació partir de fotos guardades en l’ordinador o allotjades en Internet (Flickr, Facebook, Photobucket, URL). Permet retallar la imatge seleccionada, triar l’orientació (retrat o paisatge) , afegir-li diversos tipus de marcs, seleccionar el color de fons del pòster, escriure el títol i editar la frase que acompanyarà a la imatge. El pòster generat es pot guardar en l’ordinador, enviar per correu, insertar en una web, fòrum o blog, etc.
  3. Find your language és un generador de fulls o posters per a la identificació de llengües. Després de triar d’una extensa llista els idiomes que es desitgen identificar, es genera un poster o un full (depén de la grandària que es trie) on apareixerà la frase “YO HABLO…” escrita en totes les llengües triades. D’aquesta manera, quan es desconeix la llengua que parla una persona, bastarà amb que aquesta busque i indique en la llista quines són les llengües en què pot comunicar-se.
  4. Glogster. Generador de pòsters i murals multimèdia o per a imprimir. Permet la construcció de pòsters utilitzant textos, imatges, vídeos, música i elements decoratius. Una vegada creat el mural, es pot imprimir polsant sobre ell amb el botó dret del ratolí. Si es desitja inserir-ho en una pàgina web, és necessari registar-se (registre gratuït). Més informació i exemples Taller de Glogster en castellà per Lourdes Domenech, Lexiglogsterando (A peu d’Aula, Lorda Domenech).
  5. Block Postllis crea posters de grans mides (gigantografías) a partir d’imatges i fotografies. Funciona pujant la imatge desitjada des del propi ordinador i dividint-la en tantes quadrícules com desitgem. Al finalitzar obtindrem les quadrícules en format PDF per a poder imprimir-les.
  6. Generador de cartells per a l’aula d’anglés (abcteach). Amb aquesta aplicació es poden crear automàticament cartells que continguen, per exemple, els dies de la setmana, vocabulari sobre el zoo o llistes de paraules fonèticament semblants. Basta seleccionar un tema, grandària i tipus de lletra, colors, format, etc. i la ferramenta genera un cartell en format PDF.
  7. Generador de pòsters de cine que permet realitzar el pòster o cartell d’una pel·lícula inventada a partir d’una foto presa del nostre ordinador o d’Internet (Flickr, Facebook, Photobucket o una adreça web) , triar l’estil de cartell cinematogràfic que volem i escriure el títol, actors i altres crèdits de la pel·lícula. El resultat es pot guardar, insertar en una web, blog, fòrum, etc. o enviar.
Anuncis
Anotació | Aquesta entrada s'ha publicat en Recursos educatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s