Les múltiples opcions de Google

Volem compartir en tots vosatros algunes de les opcions que ens dòna google, ja que a més de ser un buscador, ens ofereix coses molt interessants per utilitzar a l’aula o per comunicar-nos amb companys o pares. El següent vídeo preten ser un tutorial bàsic de:

– Gmail: com archivar missatges i crear etiquetes.

– Calendari: crear un calendari on anotar els esdeveniment importants pot ser molt útil simplement a nivell personal o inclus per utilitzar-lo amb les families o els alumnes. A més, ens permet sincronitzar-lo amb el nostre smartphone i rebre avisos al correu o al mòbil.

– Google Docs: molt útil per treballar amb companys ja que permet compartir documents de text, presentacions, fulles de càlcul, formularis i dibuixos i editar-los varies persones alhora. Seria molt interessant ensenyar als nostres alumnes aquesta eina si ja començen a fer treballs en grup.

– Picassa: permet compartir àlbums de fotografies, per exemple les fetes al centre o en excursions. Recorda que els pares han d’autoritzar-te per a fer fotos als seus fills i també per a publicar-les. Per sort, Picassa et permet compartir els albums amb qui vullgues o fer-los privats.

– Reader: és ideal si visites repetidament una pàgina web per a comprobar si hi han actualitzacions o si vols seguir alguna pàgina o blog.  Pots suscriure’t fàcilment a ella amb el marcador de suscripció.

– Recerques avançades en google: interessant alhora de buscar alguna cosa en concret.

– Marcadors: per no oblidar el nom de les teues pàgines favorites.

I encara hi ha més! 🙂

– Escriptori virtual de iGoogle: et permet crear un escriptori que podras personalitzar amb la aparença que tu vullgues i els gadgets que mès útils et pareguen. (Symbalooés altre escriptori molt interessant també)

– Disc virtual Sky Drive: et permet enmagatzemar archius al núvol per poder utilitzar-los des de qualsevol ordinador amb conexió a internet. El fet de que et permeta compartir-ne alguns d’ells amb altres usuaris be com a lectors o be com a editors, fa aquesta eina més interessant encara. (Altre programa que ofereix les mateixes opcions és dropbox, encara que no està explicat el seu funcionament al vídeo)

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Altres recursos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s